Juhannusjuhla Tammisaaren Snäcknäsissä 22.-23.6.2018

1.5.2018

Tervetuloa Uudenmaan Faktorien virkistyssäätiön kaikille mediaunionilaisille avoimeen koko perheen juhannusjuhlaan!

Juhla alkaa juhannusaattona 22.6.2018 klo 12 lipunnostolla ja lippulaululla, jota tahdittaa paikalla olevat faktorikuorolaiset.

Lipunnoston jälkeen ohjelmassa on kilpailuja. Lajeina ovat mm. tikanheitto, frisbeenheitto, puttikilpailu, arvauskilpailu ja luontopolku, joka suoritetaan perhekohtaisesti. Lapsille on pallonheittoa ja ongintaa.

Juhannusjuhlia on Snekussa vietetty yli 40 vuotta. Seitsemänkymmentäluvulla aaton kohokohta oli lähiluodolle sytytetty juhannuskokko, mutta sittemmin paloviranomaiset kielsivät sen. Juhlat siirtyivät lippukentälle, johon on pystytetty juhlatelttoja ja tuotu tuoleja ja pöytiä vanhemman väen käytettäviksi. Kentällä on kova hyörinä, sillä perinteisesti juhlat ovat vetäneet toistasataa juhlijaa, jotka kilvoittelevat ja tutustuvat sekä ammattiveljiinsä että muuhun juhlakansaan.

Kilpailujen lomassa on mahdollista ostaa juotavaa ja grillimakkaraa. Vaunulaisten lapset myyvät aattona arpoja, joiden tuotoilla rahoitetaan juhannusjuhlia.

Juhannusaaton saunat lämpiävät klo 14−20. Tanssit alkavat klo 21. One Man Band soittaa Riihelässä pieniä taukoja lukuun ottamatta aamutunneille asti.

Helsingin Faktoriklubin kalakerho järjestää kaikille avoimet onkikilpailut juhannuspäivänä 23.6.2018 alkaen klo 12. Kilpailuja ennen voi tarkistaa Riihelän seinällä olevista voittolistoista, onko arpa suosinut.

Lisätietoa ohjelmasta ja majoittumisesta saat Pertti Toivoselta, gsm 050 546 2165.

Voit myös tutustua Snekuun kotisivuillamme https://www.sneku.fi/